KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Různé KDU-ČSL na výjezdu v Libereckém kraji

KDU-ČSL na výjezdu v Libereckém kraji

Přidáno 31. 8. 2018 (Administrátor)
fotogalerie
Ve čtvrtek 30. srpna se místopředsedové a poslanci KDU-ČSL zúčastnili setkání s libereckým krajským výborem KDU-ČSL a kandidáty do komunálních voleb. Z regionálních politiků se zúčastnil například Václav Nosek, předseda krajské organizace, Štěpán Matek, místopředseda krajské organizace a kandidát do městského zastupitelstva v Jablonci nad Nisou, a Hana Zemanová předsedkyně MO Liberec a kandidátka do zastupitelstva města Liberec.
Z vedení lidovců byl přítomen první místopředseda Marian Jurečka nebo šéf poslaneckého klubu Jan Bartošek. Dále pak poslanci Marek Výborný nebo Vít Kaňkovský

KDU-ČSL postavila v rámci Libereckého kraje své kandidáty v každém okrese. V Liberci kandidují lidovci na kandidátce Starostů pro Liberecký kraj, v České Lípě zase ve společné koalici s Nestraníky. V Jablonci nad Nisou vzniklo volební uskupení společně se stranou Zelených a nestraníků. V Semilech jde do voleb KDU-ČSL samostatně.

Fotogalerie: