KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Různé On-line diskuze s poslankyní Pavlou Golasowskou a Branislavou Marvanovou Vargovou na téma domácí nás

On-line diskuze s poslankyní Pavlou Golasowskou a Branislavou Marvanovou Vargovou na téma domácí násilí v době COVID-19

Přidáno 24. 4. 2020
On-line diskuze

V současné době s omezením vycházení prochází leckteré vztahy zkouškou. Odborníci upozorňují, že situace ve vztazích, které již předtím nefungovaly, začíná být kritická a případy domácího násilí narůstají. Velkou roli v současné situaci hrají izolace, stres a alkohol. Co dělat, když se stanu obětí domácího násilí? Jaké jsou možnosti a kam se obrátit? A jak rozpoznat domácí násilí například u sousedů a jak se zachovat? To vše se dozvíte při sledování našeho dnešního pořadu. Podívejte se na další díl on-line pořadu Diskutujeme s IKDP, do kterého přijaly pozvání Pavla Golasowská, poslankyně se specializací na rodinnou a sociální politiku a ochranu obětí a domácího násilí, a Branislava Marvanová Vargová, vedoucí Informačního a poradenského centra ROSA.

Pokud se Vám video nezobrazilo po rozkliknutí v náhledu stránky, můžete si ho pustit zde.