KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Různé Chystáme roušky pro Česko - pomozte také, prosím!

Chystáme roušky pro Česko - pomozte také, prosím!

Přidáno 16. 3. 2020
Výzva

KDU-ČSL prosí své členy, sympatizanty a lidi dobré vůle: všichni, kdo můžete vyrábět roušky pro další potřebné (jako jsou klienti sociálních služeb, senioři atp) registrujte se na mail rousky@kdu.cz. Lidovci také spustili výzvu směrem k českým firmám, které umí vyrábět zdravotnické pomůcky, ale vláda s nimi nejedná, aby se ozvaly předsedovi KDU-ČSL Marianu Jurečkovi na e-mail: predseda@kdu.cz.

Dáváme dohromady celorepublikovou síť dobrovolníků pro šití a distribuci roušek. Budeme rádi za každou pomocnou ruku!

***
Pokud šít nemůžete či neumíte, ale máte vhodný materiál na výrobu roušek = látky, které můžete postrádat, prosím, napište nám také!

***

Zároveň Vás žádáme - pokud máte kontakt na organizace, které potřebují roušky pro své klienty, napište i Vy na rousky@kdu.cz

Všechny požadavky a nabídky vzájemně propojíme.

Navíc chceme v příštích dnech zajistit dodávku hotových výrobků na potřebná místa. Pokud se můžete nabídnout jako dobrovolník, který by zajistil dopravu roušek, pište na stejnou adresu: rousky@kdu.cz.

Budeme se snažit společně udělat maximum pro zabránění dalšímu šíření i touto formou.

Pokud chcete pomoci, můžete vyplnit i formulář ZDE

Marian Jurečka

předseda KDU-ČSL