KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Kalendář událostí Ministr Jurečka se zúčastní konference Jak posílit energetickou nezávislost obcí, firem a domácností

květen
Dům u parku, Olomouc
Marian Jurečka
Vážené kolegyně a kolegové,

dovolujeme si Vás pozvat na konferenci na téma Jak posílit energetickou nezávislost obcí, firem a domácností – solární energie / bioplyn / zateplené domy, kterou pořádá zpravodajský portál Obnovitelně.cz. Program akce nabídne aktuální informace o možnostech podpory pro realizaci projektů solárních elektráren, bioplynových stanic či renovace budov za účelem úspor energie, které pomohou snížit výdaje za elektřinu a zemní plyn. Do konference se zapojí i ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL), který představí kroky vlády v oblasti energetických úspor, a pomoc, která vede ke zmírnění dopadu růstu cen energií.

Konference se mohou zúčastnit i média. V případě zájmu se, prosím, akreditujte do pátečních 16:00 na e-mail tisk@mpsv.cz.

Hledejte další události

Zprávy ze dne