KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Archiv 2018 Marian Jurečka v pořadu 90´ na ČT24 k novým skutečnostem v kauze Čapí hnízdo

Marian Jurečka v pořadu 90´ na ČT24 k novým skutečnostem v kauze Čapí hnízdo

Přidáno 14. 11. 2018
ČT24

Představitelé opozičních stran vyzývají premiéra Andreje Babiše (ANO), aby odstoupil a umožnil nezávislé vyšetření kauzy Čapí hnízdo. Na úterní vyjádření předsedy vlády, že natáčení jeho syna reportéry televize Seznam je hyenismus, reagují upozorněním, že svou rodinu do kauzy zatáhl sám.

První místopředseda KDU-ČSL Marian Jurečka se domnívá, že aktuální situace je mimořádná. „Od roku 90 jsme tady neměli případ takového podezření ze střetu zájmů, z toho, že tady neprobíhá vyšetřování objektivně,“ uvedl. Jurečka se dále pozastavil nad tím, že obviněný syn Andreje Babiše dosud nebyl vyslechnut.
„Jestliže Andrej Babiš mladší řekl, že podepisoval něco a ani nevěděl co, tak je evidentní, že ho jeho otec zatáhl do role takzvaných bílých koní,“ pokračoval zástupce lidovců v pořadu 90′ ČT24.

Pořad si můžete pustit ZDE

kategorie Z médií