KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Nový hlas Nový HLAS mimořádné číslo ke komunálním a senátním volbám 2014

Nový HLAS mimořádné číslo ke komunálním a senátním volbám 2014

Přidáno 30. 9. 2014
Vážení čtenáři Nového HLASu,
mimořádné předvolební číslo našeho zpravodaje se soustředí na nadcházející komunální a senátní volby. Do komunálních voleb jdeme v pozitivním duchu. Tam, kde pozice obhajujeme, ukazujeme na naše úspěchy.

„Komunální politik KDU-ČSL – záruka kvality“ – to je naše heslo (str. 4–6). Tam, kde znovu usilujeme o místní ukotvení, se k nám často přidávají místní občanské iniciativy a osobnosti (str. 7–8). V druhé části čísla představujeme všech 21 kandidátů a kandidátek do Senátu, které naše strana nominovala nebo kteří se těší naší podpoře (str. 11–17).

Z aktuálních témat upozorňuji na stránky věnované nestátním, to jest církevním a soukromým školám (str. 18; Obzory, str. I a II,). Místopředseda Poslanecké sněmovny Jan Bartošek píše přehledně a věcně o schválení služebního zákona (str. 10). Naši europoslanci píší z různých úhlů o Ukrajině a situaci křesťanů v Iráku (str. 9, 10, 17). Obzory, naše příloha pro křesťanskou kulturu a konzervativní politiku, přináší exkluzivně úryvky z projevu ministra Hermana v Letech u Písku, který věnoval vyrovnání s minulostí a růstu xenofobních nálad v naší společnosti (str. III).

Upozorněte prosím své rodinné příslušníky, známé, přátele, kolegy a kolegyně v práci, kamarády i kamarádky, že 10. a 11. října jsou volby. Upozorněte je prosím také na možnost, jak si snadno objednat Nový HLAS: stačí SMS ve tvaru NH JMENO PRIJMENI ULICE CISLO MESTO PSC (vzor NH jana dvorakova bylinkova 32 praha 7 170 00) na číslo 730 572 691.

S úctou k Vašemu předvolebnímu úsilí a s vděčností za to, že stojíte za lidovou stranou, se na vás v předvánočním čísle těší

Pavel Mareš, šéfredaktor
kategorie Nový hlas