KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Archiv 2014 Možnosti slaďování pracovního a rodinného života a vytvoření dětské skupiny na Ministerstvu kultury

Přidáno 17. 12. 2014 tiskové oddělení
Tisková zpráva, 17. 12. 2014
V pondění odpoledne se v Nostickém paláci uskutečnilo představení možností slaďování osobního a profesního života zaměstnanců a také možnost vytvořit na Ministerstvu kultury dětskou skupinu.

Součástí odpoledne bylo i vánoční setkání dětí zaměstnanců s dětmi z několika skupin Klokánků. Setkání se zúčastnil ministr kultury Daniel Herman a předsedkyně Fondu ohrožených dětí Marie Vodičková.

„Je důležité, abychom si toto vánoční světýlko nosili ve vlastním srdci,“ řekl dětem ministr Herman. Marie Vodičková se připojila k ministrovu přání pokojných vánoc všem dětem se slovy: „Nestává se často, aby se mohly děti z Klokánku zúčastnit takového setkání na Ministerstvu kultury, byť zrovna není jejich domovským ministerstvem.“

Pro děti byl připraven bohatý program, na kterém mj. vystoupily děti o. s. Radost s pásmem koled a mluveného slova, a divadelní skupina DAMM zase pobavila děti vtipnými vánočními příběhy dvou žabáků.

Kontakt:
Helena Markusová